تأکید مسئول بعثه رهبری در مدینه ؛

علم و ایمان توأمان باعث اصلاح جامعه می شود+عکس

مسئول بعثه رهبری در نشستی با دانشجویان و اساتید بنیاد ملی نخبگان در مدینه ، بر اهمیت پیوند علم و ایمان تأکید کرد و آن را عاملی اساسی در اصلاح جامعه دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین نجفی روحانی در این نشست با اشاره به موضوع زیارت گفت: محبت اهل‌بیت (ع) انسان را با سرعت به مقصد می‌رساند.
وی در بخش‌دیگری از سخنان خود به اهمیت امتداد و انتقال معنویت سفر عمره به دانشجویان و اساتید دیگر پرداخت و گفت: پیامبر فرموده اند  من شهر علم هستم و علی درگاه ورود به حکمت الهی است.
حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی‌ تاکید کرد : همه انچه برای هدایت انسانها نیاز است در پیامبر اسلام وجود دارد 
وی با اشاره به روایتی از  امیر المومنین علی علیه السلام درباره علم و ایمان گفت : این دو مقوله توأمان هستند و اگر از یکدیگر جدا شوند، خسارت‌بار خواهند بود؛ اما در کنار هم، موجب اصلاح جامعه می‌شوند. اگر علم از ایمان جدا شود، نابودی را در پی دارد.


 


پیش از سخنان مسئول بعثه رهبری در مدینه دانشجویان و اساتید حاضر در این نشست به بیان دیدگاههای خود پرداختند. 


- دانشجویان قبل از اینکه به این سفر بیایند باید با یک آمادگی وارد شوند تا بتوانند بهره کافی را ببرند .
- باید با دانشجویان ارتباط مستمر داشت و باید این حرکت ادامه دار باشد و این حال و هوا در جوانان و دانشجویان باقی بماند. 


- در بنیاد ملی نخبگان بنا داریم تا ارتباط با دوستانیکه به این سفر مشرف شده اند ادامه پیدا کند تا این ارتباط قطع نشود. 


- از دانشجویان میتوانیم برای حضور در اینجا به عنوان خادم و کمک به زائران استفاده کنیم به دلیل اینکه به زبانهای خارجی مسلط هستند میتوانند موثر باشند . 


- در این دنیایی که روایتها حرف اول را میزند باید روایتی‌از این سفر نقل شود تا جوانان دیگر هم برای این سفر مشتاق شوند، حضور در این فضا با شنیده ها بسیار متفاوت است و باید به گونه ای روایت شود تا افراد بیشتری این فضا را تجربه کنند. 


- اگرفضایی باشد تا از مراکز علمی‌این شهرها (مکه و مدینه) هم بازدید انجام شود بسیار خوب‌است. 


- برای همه اساتید اگر فضایی باشد که این سرزمین را ببینند و تجربه کنند بسیار موثر باشد.

در پایان، مسئول بعثه رهبری در مدینه از نخبگان شرکت کننده در این نشست تقدیر کرد .